no1land

As good as It get's...

...mine turkart

Forslag til turer i området mellom Farsund og Mandal på Sørlandet. Det finnes en lang rekke oppmerkede løyper som også er angitt på diverse turkart. Det er likevel mye mer interessant å finne sine egne stier ved hjelp GPS.

Last ned GPS utvekslingsfil fra turene i listen til høyre. Trenger du hjelp, er det bare å ta kontakt.

Klikk kartene for flere detaljer!

Lindesnes

Fin oppmerket løype ytterst på Lindesnes halvøya. Parker på oppmerkede plasser helt ute ved fyret. En del av sporet går utenfor den oppmerkede løypa.

Anbefales - Lett.

Kvistedal

Delvis oppmerket løype mellom Harkmark og Tregde litt øst for Mandal. Ta av E39 ca. en mil øst for Mandal mot Harkmark. Turen begynner i veikrysset Ålo/Tregde ikke langt fra kirken.

Anbefales - Middels.

Vråheia

En utmerket tur i skogen med flere fine utsiktspunkter ovenfor Sjølingstad. Kjør av E39 mot Sjølingstad eller Tredal en mil øst for mandal. Parker ved den gamle ullvarefabrikken.

Interessant - Vanskelig

Skjernøya

Turen går rundt Rossnesvågen på Skjernøya. Ta av E39 rett vest for Mandal mot Tregde/Skjernøya. Det kan være vanskelig å finne ledige parkeringsplasser i ferietiden.

Populær - Lett

Hålandsheia

Et av Mandals mest populære turområder rett nord for byen. Det er merket av to turer på kartet. En kort og en lengre. Ta av RV214 mot Frøysland og fortsett til oppmerket parkering ved Håland.

Populær - Middels

Einarsnes

Dette er Farsunds mest populære turområde. Turen går langs husebysanden og rundt Einarsneset med mange fine badeplasser. Her finner du også Norges enste mobilfrie strand!. Kjør fra Farsund mot Lomsesanden og parker på oppmerket parkeringsplass.

Anbefales - Lett


Ut på tur, aldri sur...

GPS utvelkslingsfiler for bruk i egen navigator. Filene er i XML format og må lagres som GPX filtype.

  1. lindesnes.gpx
  2. kvistedal.gpx
  3. vråheia.gpx
  4. skjernøya.gpx
  5. hålandsheia.gpx
  6. einarsnes.gpx